Gebruikershandleidingen & Veiligheid

Hier kunt u de meest voorkomende algemene gebruikershandleidingen downloaden:

Veiligheid Hopje Verhuur:
  • Leeftijd: Luchtkussens mogen alleen worden gebruikt door kinderen van de juiste leeftijd en lengte. De minimale leeftijd en lengte zijn afhankelijk van het type luchtkussen.

  • Capaciteit: De capaciteit van luchtkussens moet worden aangegeven op het toestel en mag niet worden overschreden. Eindgebruikers moeten erop toezien dat het aantal personen dat tegelijkertijd op het toestel speelt, binnen de capaciteitslimieten blijft.

  • Veiligheidsinstructies: Eindgebruikers moeten zich houden aan de veiligheidsinstructies die zijn vermeld op het luchtkussen en opgegeven door de verhuurder. Deze instructies kunnen betrekking hebben op zaken als het gebruik van valmatten, de juiste manier van springen en het vermijden van gevaarlijke situaties.

  • Toezicht: Er moet altijd een volwassene aanwezig zijn om toezicht te houden op het gebruik van het luchtkussen door kinderen. Eindgebruikers moeten erop toezien dat kinderen veilig spelen en zich aan de regels houden.

  • Gebruiksvoorwaarden: Eindgebruikers moeten zich houden aan de voorwaarden voor gebruik van het luchtkussen, zoals de opstelling op een vlakke ondergrond en de verankering van het toestel.

Veiligheid Hopje Verhuur

Veilig & Verantwoord

Luchtkussen Plaatsen:
Spelen op het luchtkussen: