Diverse leeftijd ballonnen in diverse maten. Prijzen vanaf € 0,75 per 5 stuks, ook geschikt voor helium. Diverse bedrukte ballonnen voor diverse thema's: liefde, huwelijk, feestdagen. Hierin een ruim assortiment in helium of luchtgevuld. Prijzen vanaf € 1,25.

Ook bieden wij de mogelijkheid om u heliumballonnen voor diverse thema's of gelegenheden per post te laten bezorgen indien tijdig doorgegeven. Prijzen vanaf € 15,- afhankelijk van welke soort ballon en grootte. U kunt hiervoor altijd contact met ons opnemen.

Indien het product wat u wilt huren beschikbaar is, kunt u deze een dag van te voren komen ophalen of op de dag van huur zelf. Het product dient na de activiteit/feest terug gebracht te worden of eventueel de dag erna. Zo bent u altijd verzekerd van een volle dag huren.

Alle prijzen zijn afhaalprijzen en inclusief b.t.w. Wilt u dat wij het product bezorgen en op/afbouwen, dan is de prijs op aanvraag. Bij grote assortimenten hebben wij scherpe tarieven, maar ook aantrekkelijke voordeelpakketten.

Bezig met laden...
visibility

Ballonnen pomp elektrisch

Koop: € 100,- euro

15,00

visibility

Bellenblaas machine

0,00

visibility

Blikvanger 40 jarige

35,00

visibility

40 jaar grolsch pijpjes met verlichting

30,00

visibility

Grote stoel 40 jarige

20,00


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies