Rodeostier elektrisch Rodeostier elektrisch Rodeostier elektrisch
Rodeostier elektrisch Rodeostier elektrisch Rodeostier elektrisch
Rodeostier elektrisch
Voor de echte wildebrassen hebben wij de rodeostier, maar maakt u zich geen zorgen.....deze stier wordt bestuurd door deskundig personeel of door u na een kleine opleiding. (met opbouwschema) En...
€ 275,00
Prijs per dag
 

Wilt u dit product reserveren? Wij zijn te bereiken via de mail en telefoon.

Als u ons mailt, wilt u dan in de mail duidelijk uw naam, adresgegevens en telefoonnummer noteren. Wanneer het om meerdere producten gaat, moet u dit even laten weten. Alvast vriendelijk bedankt voor de moeite!

Voor de echte wildebrassen hebben wij de rodeostier, maar maakt u zich geen zorgen.....deze stier wordt bestuurd door deskundig personeel of door u na een kleine opleiding. (met opbouwschema) En uw gasten zijn altijd verzekerd van een zachte landing!

De stier is goed in te stellen voor kinderen en volwassenen. Deze unieke stier met echte bisonvacht en gevaarlijk uitziende kop is erg realistisch uitgevoerd.

Afmetingen: 5 meter breed en 5 meter lang en 3 meter hoog. De stier staat in een aanhanger voor transport. Stroombehoefte: 220 volt voor de stier op een vrije groep en 220 volt voor de blower van het kussen. De stier laat geen beschadigde (dans) vloeren achter.

Prijs is incl. btw.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.