Rodeo paard
Rodeo paard
Waan jezelf een echte cowboy op het rodeo paard. In het wilde westen waren er volop cowboys en cowgirls die wilde paarden bereden. Wilde paarden kom je niet zo snel meer tegen. Maar met deze...
€ 275,00
Prijs per dag
 

Wilt u dit product reserveren? Wij zijn te bereiken via de mail en telefoon.

Als u ons mailt, wilt u dan in de mail duidelijk uw naam, adresgegevens en telefoonnummer noteren. Wanneer het om meerdere producten gaat, moet u dit even laten weten. Alvast vriendelijk bedankt voor de moeite!

Waan jezelf een echte cowboy op het rodeo paard.

In het wilde westen waren er volop cowboys en cowgirls die wilde paarden bereden. Wilde paarden kom je niet zo snel meer tegen. Maar met deze topattractie kun je jezelf toch een echte cowboy of cowgirl wanen. Dit mechanische rodeo paard is een variant op de bekende rodeostier. Wie kan het langst blijven zitten op deze wilde hengst?
Bij ons kunt u de wildste rodeo hengst van het land huren! Ook volwassenen blijven op deze rodeohengst NIET zitten!! Altijd een succes en een attractie die vele deelnemers en toeschouwers zal trekken. Een zeer populaire attraktie in onze verhuur.

Onze gekeurde mechanische rodeo hengst is zeer veilig en vol-automatisch. Door u zelf te bedienen met 1 vinger. Maar hij steigert en bokt er niet minder om! In te stellen in meerdere snelheden, waardoor deze attraktie veilig en voor kleine kinderen geschikt is. Blijf hier maar eens op zitten...... dat is weinigen gegund! 

Bij Hopjeverhuur kunt u de mooiste Rodeo Stier huren van Drenthe, Overijssel en Friesland. 
Prijs is incl. btw
opgeblazen product
Lengte (m)5
Breedte (m)5
Hoogte (m)1.5
Aantal gebruikers1
Maximale lengte gebruiker (m)1,8
Opzetten / Afbreken
Tijd voor opzetten/afbrekenca. 30 minuten
Personen voor opzetten/afbreken2 personen
Blowers1,1 kW x 1
heeft 2 vrije stroompunten 230 volt nodig
Paketten 2
Vervoer in aanhanger (te huur vanaf 20 euro)
Inclusief:
1 blower
4 haringen
opbouwschema


 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.