Stef Stuntpiloot Stef Stuntpiloot Stef Stuntpiloot Stef Stuntpiloot Stef Stuntpiloot
Stef Stuntpiloot Stef Stuntpiloot Stef Stuntpiloot Stef Stuntpiloot Stef Stuntpiloot
Stef Stuntpiloot
Stunten met Stef stuntpiloot!  Je hebt de kleine variant van Stef stuntpiloot vast wel eens gezien, of je hebt het zelf. Nu kun je de grote variant van dit spel huren. Het werkt als volgt er...
€ 400,00
Prijs per dag
 

Wilt u dit product reserveren? Wij zijn te bereiken via de mail en telefoon.

Als u ons mailt, wilt u dan in de mail duidelijk uw naam, adresgegevens en telefoonnummer noteren. Wanneer het om meerdere producten gaat, moet u dit even laten weten. Alvast vriendelijk bedankt voor de moeite!

Stunten met Stef stuntpiloot!  Je hebt de kleine variant van Stef stuntpiloot vast wel eens gezien, of je hebt het zelf.

Nu kun je de grote variant van dit spel huren. Het werkt als volgt er zijn acht spelers waarvan er vier op een stoeltje zitten en vier spelers slaan als Stef stuntpiloot begint te vliegen, het is de bedoeling dat je hem wegslaat wanneer die bij jouw medespeler die op het stoeltje zit in de buurt komt. Hiermee kun je ook nog zorgen dat hij bij jouw tegenstander terecht komt en tegen het handje van het stoeltje komt, het stoeltje klapt dan naar voren waardoor je tegenstander uit het stoeltje valt en tevens wordt nat gespoten d.m.v een straal uit de waterslang.

Echt een hilarisch spel voor jong en oud.

Diameter is ongeveer 8 meter en werkt op 230 volt.

Prijs is incl. btw.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.