Superslide Superslide Superslide Superslide Superslide
Superslide Superslide Superslide Superslide Superslide
Superslide 35 meter lang de grootste van Nederland
Deze opblaasbare attractie is niet voor bangeriken! Maar liefst 12 meter hoog is deze Monsterslide en dus doet hij zijn naam zeker eer aan. Het is een van de grootste en meest spectaculaire...
€ 1.000,00
Prijs per dag
 

Wilt u dit product reserveren? Wij zijn te bereiken via de mail en telefoon.

Als u ons mailt, wilt u dan in de mail duidelijk uw naam, adresgegevens en telefoonnummer noteren. Wanneer het om meerdere producten gaat, moet u dit even laten weten. Alvast vriendelijk bedankt voor de moeite!

Deze opblaasbare attractie is niet voor bangeriken! Maar liefst 12 meter hoog is deze Monsterslide en dus doet hij zijn naam zeker eer aan. Het is een van de grootste en meest spectaculaire glijbanen in het assortiment . Met deze attractie ga je indruk maken!

De Monsterslide is niet alleen heel hoog, hij is ook erg lang; 35 meter zelfs. Lekker lang glijden dus! Er kan ook tegen elkaar gestreden worden,  Wie is er als eerste beneden?

Een grote waterglijbaan huren.

Zoek jij een reuze water glijbaan als publiekstrekker voor een evenement? Dan is de opblaasbare Monsterslide iets voor jou. Deze Mega Slides zijn er om indruk te maken op deelnemers én publiek. De Monsterslides heeft een hoogte van 12 meter.

De inflatable wordt geleverd in 3 delen, dit maakt het transport en de op- en afbouw gemakkelijker. Op het plateau heeft de Monsterslide extra hoge wanden om de veiligheid te garanderen..

De glijbaan wordt geleverd inclusief 4 blowers, verankeringsmateriaal,.De Mega Monsterslides is geschikt voor de meest uiteenlopende evenementen. Denk aan een festival, belangrijke sportwedstrijd of als hoogtepunt van een zeskamp. Deelnemers kunnen de strijd met elkaar aan gaan met deze professionele glijbaan xl. Daarnaast is het een echte publiekstrekker. Wie vindt het nou niet leuk om een ander dat hele eind naar beneden te zien glijden. .

De glijbaan is 35 meter lang, de opstap is 12 meter breed en 11 meter hoog.

Prijs is incl. btw.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.