Fietsspel
Fietsspel
Wie legt er het snelst een kilometer af op de fiets? Daag je vrienden uit en stap samen op de fiets. De 4 fietsen staan op rollers en zijn stevig vastgemaakt zodat je niet kunt omvallen met de...
€ 350,00
Prijs per dag
 

Wilt u dit product reserveren? Wij zijn te bereiken via de mail en telefoon.

Als u ons mailt, wilt u dan in de mail duidelijk uw naam, adresgegevens en telefoonnummer noteren. Wanneer het om meerdere producten gaat, moet u dit even laten weten. Alvast vriendelijk bedankt voor de moeite!

Wie legt er het snelst een kilometer af op de fiets? Daag je vrienden uit en stap samen op de fiets. De 4 fietsen staan op rollers en zijn stevig vastgemaakt zodat je niet kunt omvallen met de fiets.

Op een groot bord wordt voor elke fiets afzonderlijk de afgelegde afstand bijgehouden. Elke fiets heeft een wijzer in zijn eigen kleur dus ook voor het publiek is de race goed te volgen.

Winnaar is degene die als eerste de wijzer volledig in de rondte heeft laten gaan. Uiteraard kun je ook meten hoe lang het duurt voordat de wijzer volledig rond is. Zo kun je er zelfs een wedstrijd voor veel meer deelnemers van maken!

Wie weet schuilt er in jou een Marianne Vos of Tom Dumoulin! Plezier en spanning gegarandeerd!

Prijs is 300 euro incl. btw.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.