Stormbaan Trekker

In deze tractorstormbaan van wel 17,5 meter voel je je als een echte boer! Klim op, over of om de obstakels en glijdt als eerste van de glijbaan om te winnen! De stormbaan is ontworpen met mooie 3D...

€ 225,00
Prijs per dag

 

Wilt u dit product reserveren? Wij zijn te bereiken via de mail en telefoon.

Als u ons mailt, wilt u dan in de mail duidelijk uw naam, adresgegevens en telefoonnummer noteren. Wanneer het om meerdere producten gaat, moet u dit even laten weten. Alvast vriendelijk bedankt voor de moeite!

In deze tractorstormbaan van wel 17,5 meter voel je je als een echte boer! Klim op, over of om de obstakels en glijdt als eerste van de glijbaan om te winnen! De stormbaan is ontworpen met mooie 3D-elementen. De tractor voorop deze stormbaan is een echte blikvanger. Ook de vrolijke kleuren springen er echt uit en maken deze stormbaan erg uniek.

Uitdagende spelattractie voor diverse (sport)evenementen

De stormbaan 17,5 meter is een attractie die voor veel spelelement kan zorgen. Deelnemers kunnen met twee spelers tegelijk over de extra brede baan. Wie weet het snelste de obstakels te overwinnen, als eerste over de glijbaan te glijden en zo als winnaar het einde van de baan te behalen?

De stormbaan is ook leuk om in teamverband in te zetten tijdens bijvoorbeeld een zeskamp of sportdag.
De baan is 17.5 mtr. lang en3.60 mtr. breed en 6.50 hoog.
Prijs is incl. btw

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.