In/Outdoor Laser Kleiduiven schieten incl. begeleiding

Super mooi, outdoor kleiduif schieten met 5 geweren. Beschikbare ruimte nodig ongeveer 30 bij 40 meter grasveld, kan ook indoor gespeeld worden met licht flitsen in een donkere ruimte. Ruimte van 5...

€ 400,00
Prijs per dag

 

Wilt u dit product reserveren? Wij zijn te bereiken via de mail en telefoon.

Als u ons mailt, wilt u dan in de mail duidelijk uw naam, adresgegevens en telefoonnummer noteren. Wanneer het om meerdere producten gaat, moet u dit even laten weten. Alvast vriendelijk bedankt voor de moeite!

Super mooi, outdoor kleiduif schieten met 5 geweren. Beschikbare ruimte nodig ongeveer 30 bij 40 meter grasveld, kan ook indoor gespeeld worden met licht flitsen in een donkere ruimte. Ruimte van 5 maal 5 meter is al voldoende.

Hopjeverhuur wil graag uw feest of evenement een extra impuls geven. We kunnen zowel bij ons in Geesteren, als op locatie een clinic 'laser-kleiduif-schieten' verzorgen.

Met professionele (omgebouwde) jachtgeweren schiet u op kunststof schijven. Door middel van reflectie op de schijven maakt u uw punten op een elektronisch score bord van de 5 deelnemers afzonderlijk. De laser versie van het kleiduiven schieten onderscheidt zich op een aantal punten van het traditionele kleiduiven schieten. Zo zijn er meer spelmogelijkheden, kunnen vijf deelnemers tegelijk een score neerzetten.

Het laser kleiduiven schieten is al geschikt vanaf een leeftijd van 12 jaar, is 100% veilig en ook nog eens onschadelijk voor het milieu. Het geluid van het schieten kan worden aangepast naar wens, en door de kunssttof schijven is er geen afval.

Ook in de nacht kan er geschoten worden: de lanceer installatie laadt de lichtgevende kleiduiven op voordat ze worden afgeschoten, ze geven een lichtgevend heldergroen spoor tegen de nachtelijke hemel. Bovendien geven flitslampjes op de geweren een “lightflash” als ze raak schieten.

Het laser kleiduifschieten is in ieder arrangement in te passen.

Prijs € 400, -  voor 2 uur incl. begeleiding bij u op locatie en excl. reiskosten.
Prijs is incl. btw.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.