Grootste springkussen van Europa 800 vierkante meter!

Het grootste Jungle eiland springkussen "The Big Mama" genoemd van Europa momenteel de enigste in Nederland en is ca. 800 vierkante meter groot en heeft een afmeting van ca. 40 x 20 meter. Het spri...

€ 0,00
Prijs per dag

 

Wilt u dit product reserveren? Wij zijn te bereiken via de mail en telefoon.

Als u ons mailt, wilt u dan in de mail duidelijk uw naam, adresgegevens en telefoonnummer noteren. Wanneer het om meerdere producten gaat, moet u dit even laten weten. Alvast vriendelijk bedankt voor de moeite!

Het grootste Jungle eiland springkussen "The Big Mama" genoemd van Europa momenteel de enigste in Nederland en is ca. 800 vierkante meter groot en heeft een afmeting van ca. 40 x 20 meter. Het springkussen bestaat uit verschillende delen die aan elkaar gekoppeld kunnen worden en biedt plaats voor 300 kinderen die zich kunnen uitleven op diverse soorten glijbanen, obstakels en allerlei hindernissen met klimtorens. Dit kussen is een ware trekpleister voor allerlei evenementen of dorpsfeesten, wie wil zich nou niet uitleven op het allergrootste springkussen van Europa. Het is een ware publiekstrekker, waar op een evenement ook nog veel opbrengst valt te halen, door met een entree te werken, door zijn grote omvang kunnen er veel mensen op een dag gebruik van maken. Het kussen is geschikt voor alle leeftijden. Als je de ruimte hebt, is dit een echte aanrader om van je evenement een groot feest te maken.

Prijs is op aanvraag.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.